Programma

Ontvangst & catering

Een warm welkom

Op iedere voorstellingsavond is er iemand van De Hofnar aanwezig om het gezelschap welkom te heten en te zorgen dat de avond goed verloopt voor gezelschap en publiek. We zorgen altijd voor koffie en thee voor aanvang in de artiestenfoyer. Als er een pauze is zetten wij het gewenste pauzedrankje klaar en na afloop is iedereen altijd welkom voor een drankje in ons theatercafé.

Eten?

Wij willen artiesten die bij ons optreden graag de mogelijkheid bieden een maaltijd te nuttigen of gebruik te maken van onze faciliteiten. Alle mogelijkheden op een rijtje:

Catering op maat

Wanneer u catering op maat wenst vragen wij u dit uiterlijk een week van te voren aan ons door te geven. We kunnen dan op dat moment bespreken wat de mogelijkheden zijn. Eventuele dieetwensen kunt u dan ook aangeven.

Eigen catering

Wij beschikken over uitgebreide keukenfaciliteiten. Wanneer de keuken niet in gebruik is zou de artiest zijn eigen maaltijd kunnen verzorgen, dit na overleg met de chef.

Opwarmen van maaltijden

Om meegebrachte maaltijden te kunnen opwarmen kunt u gebruikmaken van een magnetron in de artiestenfoyer. Wij zetten natuurlijk het servies en bestek voor u klaar.

Eten buiten de Hofnar

Binnen een straal van 500 meter van De Hofnar bevinden zich tal van restaurants en eetcafés.

Meer informatie

Neem contact op met Christel Niesten-Verdonck of Anneke Bijen.
T (040) 207 40 10
christel@hofnar.nl of anneke@hofnar.nl

Voor overnachtingen kunt u terecht bij:

HOTEL DE VALK
Frans van Beststraat 1
5554 EA Valkenswaard
T (040) 2012369
www.hoteldevalk.nl