Performance

PROGRAMMA

Hieronder vind je het programma van TheaterThuis. Onderstaande voorstellingen zijn binnenkort te zien via VOS TV en ons YouTube-kanaal. Veel kijkplezier!

ZA 30 & ZO 31 MEI

25 jaar songfestival Were DI

Het songfestival van SG Were Di geniet inmiddels bekendheid tot over de grenzen van Valkenswaard. In 2017 beleefde dit festival haar 25ste editie. Een goede reden om dit te vieren met een jubileumconcert, waarbij 25 optredens herhaald worden die de afgelopen 25 jaar spraakmakend waren.

ZA 6 & ZO 7 JUNI

De Dommelecho | Friends in Harmonie

‘Parels, Juwelen en Goud’ is de vijfde in de reeks ‘Friends in Harmonie’. In deze voorstelling pakt Harmonie De Dommelecho extra uit. Met fantastische zangers en muzikanten. Met kunstenaars en magische decors. Soms lieflijk, soms komisch, soms ontroerend. Deze voorstelling stond afgelopen jaar in De Hofnar. Binnenkort te zien vanuit je huis!

ZA 13 & 14 JUNI

Slagwerkgroep UNA | Crime Scene

Slagwerkgroep UNA duikt undercover in een donkere onderwereld en speelt de meest criminele nummers. Van gewelddadige rappers naar gevoelige zangers die een crime passionel pleegden. De brave burgers van de slagwerkgroep brengen, onder leiding van de misdadig enthousiaste dirigent Bart Wernaart, een spannend optreden!

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 10.00 – 17.00 uur (alleen telefonisch)

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.