TheaterThuis

Kijk voorstellingen van Valkenswaardse theatermakers live in jouw woonkamer. Voor alle inwoners van Valkenswaard en omstreken is er vanaf 23 mei, elke zaterdag en zondag, een speciale programmering te zien. Dit wordt uitgezonden via VOS TV en het YouTube-kanaal van Theater De Hofnar.

Programma

ZA 23 – ZO 24 MEI      Aloys Wetzer – En dan weer verder (2018)
ZA 30 – ZO 31 MEI      25 jaar Songfestival Were DI  (2017)
ZA 6 – ZO 7 JUN          Harmonie de Dommelecho – Friends in Harmonie. Parels, Juwelen en Goud. (2019)
ZA 13 – ZO 14 JUN    Slagwerkgroep UNA – Percussion in Concert: Crime Scene (2019)

De rest van de programmering wordt later bekendgemaakt.

In samenwerking met de lokale omroep van Valkenswaard (VOS), café De Fantast en 121cc.

Bekijk hieronder het hele weekend de voorstelling ’25 Jaar Songfestival Were Di’. Veel kijkplezier!

DOE JIJ JMEE?

Wil je jouw TheaterThuisPerformance delen met het Valkenswaardse publiek? Of neem jij de uitdaging aan om een favoriet nummer tot in perfectie uit te voeren en op te laten nemen in de TheaterThuisChallenge

Theater De Hofnar biedt je, i.s.m. de lokale omroep van Valkenswaard (VOS), de Fantast en 121cc, de kans om jouw performance of challenge te laten zien. Vanaf 24 mei zal er, elke zaterdag en zondag, een speciale programmering te zien zijn via VOS TV in Valkenswaard en omgeving. En jij kan hier als muzikant of artiest aan bijdragen! Zo voorzien wij samen de mensen thuis van amusement, nu ze niet in staat zijn om onze theatervoorstellingen, concerten en evenementen te bezoeken. 

Doe jij mee? Lees hieronder meer over de twee TheaterThuis-projecten. Aanmelden kan tot maandag 1 juni via theaterthuis@hofnar.nl

THEATERTHUIS PERFORMANCE

Laat jezelf zien! Heb jij kwalitatief goede registraties van voorstellingen van de afgelopen jaren en mogen we die uitzenden? Of wil je live performen vanuit thuis of vanuit de theaterzaal van De Hofnar? Laat zien wat je kan en deel het! Meer informatie over TheaterThuisPerformance.

THEATERTHUIS CHALLENGE

Wij dagen je uit! Heb je een favoriet nummer wat je altijd al een keer perfect hebt willen uitvoeren en laten opnemen? In beeld en geluid? De Fantast, Theater De Hofnar en de VOS willen dit voor muzikanten uit Valkenswaard en de regio mogelijk maken. Lees meer over de TheaterThuisChallenge!

GEPRESENTEERD DOOR


Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 10.00 – 17.00 uur (alleen telefonisch)

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.