Theater weer geopend!

WE ZIJN OPEN!

We zijn ontzettend blij je te kunnen vertellen dat we weer open zijn. We starten met het vertonen van films en voorstellingen. Elke week draaien wij meerdere films in de middagen en avonden. Daarnaast programmeren we een speciaal zomerprogramma met bijzondere voorstellingen.

FILMS

Je kunt alleen online kaarten kopen voor de films op www.hofnar.nl/films. We starten met enkele films die na de sluiting geprogrammeerd stonden. Daarnaast gaan we een aantal nieuwere filmtitels draaien. Bekijk hier het hele filmaanbod tot en met 25 juli. Houd onze website in de gaten voor aanvullend filmaanbod.

ZOMERPROGRAMMA

Je kunt alleen online kaarten kopen voor voorstellingen op www.hofnar.nl/voorstellingen. In de maanden juni, juli en augustus programmeren we een speciaal zomerprogramma! Geniet deze zomer van voorstellingen van onder anderen Elke Vierveijzer en Michiel Wetzer, Wim Daniëls, Christel de Laat en Björn van der Doelen en The Wieners. Bekijk de programmering hier.

HEB JE VRAGEN

De kaartverkoopbalie is geopend op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Voor vragen zijn we ook telefonisch te bereiken op (040) 207 40 20 of stuur een mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Hieronder lees je welke maatregelen wij nemen en wat jij kan doen om te helpen.
Wij kunnen niet wachten om weer open te gaan. En wij hopen jij ook! Onze medewerkers staan te popelen om weer aan de slag kunnen om jou de beste film- en theaterbeleving te geven in ons theater.

MAATREGELEN

KAN IK MIJN FILMRITTENKAART GEBRUIKEN?

Nee, je kunt nu niet met je rittenkaart online kaarten kopen. De rittenkaart blijft uiteraard geldig! Je kunt je rittenkaart weer opmaken als de kaartverkoopbalie weer normaal open gaat voor de verkoop van filmkaartjes.

Digitaal tegoed
Het bedrag van de openstaande strippen kunnen we ook op je digitaal tegoed zetten. Dit bedrag kan je inzetten om nu online filmkaarten te bestellen voor het normale tarief. Om het bedrag op je digitaal tegoed te zetten, kun je je rittenkaart in een envelop stoppen samen met je naam en adresgegevens en in onze brievenbus (rechts naast de hoofdingang) doen, dan zetten we het graag op je digitaal tegoed.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.