Theater weer geopend!

NIEUWE VOORSTELLINGEN EN FILMS

Alle voorstellingen t/m december van het nieuwe theaterseizoen zijn bekend en in de verkoop. De voorstellingen hebben geen pauze en duren ongeveer 1 uur tot 1,5 uur i.v.m. de huidige maatregelen. De films worden elke twee maanden geprogrammeerd. Houd onze website in de gaten voor actueel filmaanbod.

Hoe ziet een bezoek aan ons theater er nu uit? Bekijk hieronder de video.

KAARTEN BESTELLEN

Je kunt online kaarten bestellen voor de films en theatervoorstellingen op www.hofnar.nl/programma of bij onze kaartverkoopbalie.  Bekijk hier het huidige filmaanbod. Houd onze website in de gaten voor aanvullend filmaanbod.

HEB JE VRAGEN

Onze kaartverkoopbalie is geopend van ma t/m vr van 13.00 tot 17.00 uur. tel. (040) 207 40 10 of mail kaartverkoop@hofnar.nl. 
Mocht je onverhoopt griep- of luchtwegklachten hebben, bel dan één uur voorafgaand aan de voorstelling naar (040) 207 40 10.

Hieronder lees je welke maatregelen wij nemen en wat jij kan doen om te helpen.
Wij kunnen niet wachten om weer open te gaan. En wij hopen jij ook! Onze medewerkers staan te popelen om weer aan de slag kunnen om jou de beste film- en theaterbeleving te geven in ons theater.

MAATREGELEN

FILMRITTENKAART

Je kan je filmrittenkaart alleen bij de kaartverkoopbalie inzetten (niet online). We geven geen nieuwe rittenkaarten meer uit. Hiervoor in de plaats komt de Hofnarpas, waarmee je € 1,50 korting krijgt op volwassenfilms. Klik hier voor meer informatie over de Hofnarpas.

Digitaal tegoed
Het bedrag van de openstaande strippen kunnen we ook op je digitaal tegoed zetten. Dit bedrag kan je inzetten om nu online filmkaarten te bestellen voor het normale tarief. Om het bedrag op je digitaal tegoed te zetten, kun je je rittenkaart in een envelop stoppen samen met je naam en adresgegevens en in onze brievenbus (rechts naast de hoofdingang) doen, dan zetten we het graag op je digitaal tegoed.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr: 13.00 – 17.00 uur, en één uur voor aanvang van elke voorstelling of film
Za en zo: één uur voor aanvang van elke voorstelling of film

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur en bij voorstellingsavonden
Za en zo: alleen bij voorstellingen/films

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.