Programma

Besloten bijeenkomst

Een passende oplossing voor iedereen

 

Het theater

Het theater van De Hofnar is te huur voor bedrijven en instellingen. De zaal beschikt over 435 zitplaatsen waarvan 101 op het balkon. De stoelen kunnen worden verwijderd en dankzij een beweegbare vloer kan het theater worden omgebouwd tot een ‘vlakke vloer’.

Door dit multifunctioneel karakter kan de theaterzaal dienen voor de meest uiteenlopende activiteiten: van lezing tot symposium, van audiovisuele presentatie tot een feestelijk bal.

Het sfeervolle Rabobank Theatercafé en de bovenfoyer zijn uitermate geschikt als ruimte voor recepties of voor een informele ontvangst voorafgaand aan uw bijeenkomst.
 

De vergaderruimtes

De Hofnar beschikt over 10 vergaderzalen voor groepen van 10 tot 100 personen. U kunt de zalen naar eigen wens laten indelen en gebruik maken van de juiste technische hulpmiddelen. Er is draadloos internet aanwezig. Workshops of parallelsessies kunnen in meerdere ruimtes plaatsvinden.
 

Bovenfoyer

De bovenfoyer van De Hofnar is apart te huren voor een borrel, vergadering of bijvoorbeeld een personeelsuitje. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.
 
Voor meer informatie kunt contact opnemen via:
sales@hofnar.nl
T (040) 207 40 20