Programma

Besloten bijeenkomst

Een passende oplossing voor iedereen

 

Het theater

Het theater van De Hofnar is te huur voor bedrijven en instellingen. De zaal beschikt over 435 zitplaatsen waarvan 101 op het balkon. De stoelen kunnen worden verwijderd en dankzij een beweegbare vloer kan het theater worden omgebouwd tot een ‘vlakke vloer’.

Door dit multifunctioneel karakter kan de theaterzaal dienen voor de meest uiteenlopende activiteiten: van lezing tot symposium, van audiovisuele presentatie tot een feestelijk bal.

Het sfeervolle Rabobank Theatercafé en de lounge zijn uitermate geschikt als ruimte voor recepties, maar ook voor een (in)formele ontvangst of bijeenkomst.

Bovenfoyer

De bovenfoyer van De Hofnar is apart te huren voor een borrel, vergadering of bijvoorbeeld een personeelsuitje. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt contact opnemen via:
sales@hofnar.nl
T (040) 207 40 10

 

Vergaderruimtes

De tien zakelijke ruimtes in De Hofnar bieden plaats aan 2 tot 90 gasten. Veel meer nog als we de schuifwanden  in de zalen openzetten. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Meer informatie en reserveren kan bij de gemeente Valkenswaard via deze link.