Programma

Zakelijk

De Hofnar is naast een theater ook een stijlvolle locatie voor zakelijke bijeenkomsten in hartje Valkenswaard. Uw seminar, personeelsfeest of productpresentatie krijgt extra dynamiek door de artistieke ambiance waarin wij uw gasten ontvangen. Ons enthousiaste team heeft veel ervaring met het ontvangen van grote groepen en schrijft Gastvrijheid met een grote (en zachte) G.

ALLES IS MOGELIJK

Groepen van 5 tot 500 personen kunnen wij moeiteloos accommoderen. Combineer een congres met een cabaretvoorstelling, een business-event met een wervelende show of een vergadersessie met een diner. The sky is the limit.

THEATERZAAL

De theaterzaal beschikt over 435 zitplaatsen waarvan 101 op het balkon. Dankzij de multifunctionele indeling kunnen we de theaterzaal omtoveren voor de meest uiteenlopende activiteiten, van symposium tot galabal. Wilt u een voorstelling bezoeken en daarna privacy voor uw gezelschap? overweeg dan ons balkonarrangement.

RABOBANK THEATERCAFÉ EN LOUNGE

Het sfeervolle Rabobank Theatercafé en de daaraan grenzende lounge zijn zeer geschikt voor recepties, een informele ontvangst voorafgaand aan uw bijeenkomst of om na te borrelen. Wilt u wat meer beslotenheid, dan is onze lounge een uitermate geschikte optie voor formelere bijeenkomsten of vergaderingen. Flexwerken in een rustige omgeving? Ook daarvoor is ons Rabobank Theatercafé ook uitermate geschikt.

BOVENFOYER

Onze intieme bovenfoyer met bar is een ideale ruimte voor recepties, informele en formele ontvangsten voor grotere en kleinere groepen. De bovenfoyer is uit te breiden met een vergaderzaal voor uitgebreidere meetings en/of bijeenkomsten.

HOFNARPARK

Een bijzondere vermelding verdient het Hofnarpark, onze artiestenfoyer. Deze is volledig ingericht in parksfeer en ademt een serene, natuurlijke rust. Perfect voor een creatieve en inspirerende sessie met een kleine groep.

CULTUREEL INTERMEZZO

De boog kan niet altijd gespannen staan. Laat uw bijeenkomst opluisteren door een karikaturist, goochelaar, cabaretier of muzikant. Wij denken graag met u mee.

CATERING

Ook onze uitstekende eigen keuken biedt u een warm onthaal. Er is een ruime keuze aan buffetten, vergaderlunches en diners. Alles op maat en helemaal afgestemd op uw wensen.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

De Hofnar is een stichting zonder winstoogmerk. Inkomsten die wij halen uit verhuur gaan direct terug het theater in. Hierdoor kunnen wij nog meer betekenen voor scholen, verenigingen en allerlei culturele initiatieven in en rondom ons mooie dorp. Door uw evenement bij ons te organiseren draagt u bij aan een actief en cultureel Valkenswaard.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie of een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met onze sales afdeling via (040) 207 40 10 of mail naar sales@hofnar.nl.

TIEN ZAKELIJKE RUIMTES

De tien zakelijke ruimtes in De Hofnar bieden plaats aan 2 tot 90 gasten. Veel meer nog als we de schuifwanden  in de zalen openzetten. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Meer informatie en reserveren kan bij de gemeente Valkenswaard via deze link.