Programma

Zakelijk

De Hofnar is naast een theater ook een stijlvolle locatie voor zakelijke bijeenkomsten in hartje Valkenswaard. Uw seminar, personeelsfeest of productpresentatie krijgt extra dynamiek door de artistieke ambiance waarin wij uw gasten ontvangen. Ons enthousiaste team heeft veel ervaring met het ontvangen van grote groepen en schrijft Gastvrijheid met een grote (en zachte) G.

ALLES IS MOGELIJK

De combinatie van een theater en tien vergaderzalen biedt allerlei mogelijkheden. Groepen van 5 tot 500 personen kunnen wij moeiteloos accommoderen. Combineer een congres met een cabaretvoorstelling, een business-event met een wervelende show of een vergadersessie met een diner. The sky is the limit.

THEATERZAAL

De theaterzaal beschikt over 435 zitplaatsen waarvan 101 op het balkon. Dankzij de multifunctionele indeling kunnen we de theaterzaal omtoveren voor de meest uiteenlopende activiteiten, van symposium tot galabal.

THEATERCAFÉ EN BOVENFOYER

Het sfeervolle Rabobank Theatercafé en de bovenfoyer zijn zeer geschikt voor recepties, een informele ontvangst voorafgaand aan uw bijeenkomst of om na te borrelen. Wilt u wat meer beslotenheid, dan is onze intieme bovenfoyer met bar een ideale ruimte.

HOFNARPARK

Een bijzondere vermelding verdient het Hofnarpark, onze artiestenfoyer. Deze is volledig ingericht in parksfeer en ademt een serene, natuurlijke rust. Perfect voor een creatieve en inspirerende sessie met een kleine groep.

TIEN ZAKELIJKE RUIMTES

De tien zakelijke ruimtes in De Hofnar bieden plaats aan 2 tot 90 gasten. Veel méér nog als we schuifwanden opengooien of de bovenfoyer erbij betrekken. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Vertel ons uw wensen, wij zetten graag onze ervaring en creativiteit in voor uw evenement. Lees meer over onze vergaderfaciliteiten.

CULTUREEL INTERMEZZO

De boog kan niet altijd gespannen staan. Laat uw bijeenkomst opluisteren door een karikaturist, goochelaar, cabaretier of muzikant. Wij denken graag met u mee.

CATERING

Ook onze uitstekende eigen keuken biedt u een warm onthaal. Er is een ruime keuze aan buffetten, vergaderlunches, diners en Happas. Alles op maat en helemaal afgestemd op uw wensen.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

De Hofnar is een stichting zonder winstoogmerk. Inkomsten die wij halen uit verhuur gaan direct terug het theater in. Hierdoor kunnen wij nog meer betekenen voor scholen, verenigingen en allerlei culturele initiatieven in en rondom ons mooie dorp. Door uw evenement bij ons te organiseren draagt u bij aan een actief en cultureel Valkenswaard.
 

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie of een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met Christel Niesten-Verdonck, Manager Theater, tel. (040) 207 40 12 of mail christel@hofnar.nl.

Meer informatie over zakelijke verhuur en prijzen (pdf)