Programma

Koffietafels en uitvaarten

Het laatste applaus

Bij De Hofnar kunt u op persoonlijke wijze herinneringen ophalen aan uw dierbare. In nauw overleg met u maken wij er een mooi afscheid van passend bij u en uw dierbare. Dat kan het hele afscheid zijn, maar ook de condoleances na de uitvaartdienst. We luisteren naar uw wensen en komen samen met u tot verrassende ideeën. De verschillende ruimtes in De Hofnar bieden de gelegenheid om familieleden, vrienden en kennissen op een heel persoonlijke wijze in een sfeervolle ambiance steun te laten betuigen. Dat kan afhankelijk van uw wensen en het verwachte aantal genodigden, de theaterzaal, het Rabobank Theatercafé of een speciaal voor u gereserveerde zaal op de eerste verdieping zijn. We beschikken in onze theaterzaal over professionele licht- en geluidsapparatuur, altijd met de aanwezigheid van een gediplomeerd technicus.

Nadien kan er naar wens een kop koffie met een broodje genuttigd worden, of een uitgebreid lunchbuffet of ouderwetse Brabantse koffietafel. Wij verzorgen altijd maatwerk en houden rekening met uw wensen en de wensen van de overledene. Ons gastvrije team is gewend om grote groepen mensen te ontvangen en verstaat de kunst om alle gasten op gepaste wijze welkom te heten.

In deze emotionele periode, nemen wij graag een beetje zorg van u over.

MEER INFORMATIE

Graag denken wij met u mee om van dit afscheid een speciale gebeurtenis te maken waar u met een goed gevoel later op terug kunt kijken. Wilt u met ons van gedachten wisselen, neem dan contact op met onze sales afdeling via (040) 207 40 10 of sales@hofnar.nl.