Terugkijken

TRIBUTEFEST TERUGKIJKEN

Kijk de optredens van Prik en de Pliesie en Heul Valkenswird zingt Online hieronder terug vanaf 35:05 minuten. Veel kijkplezier!

THEATERTHUIS TERUGKIJKEN

DONDERDAG 18 MAART

Via onderstaande video’s kun je thuis (nogmaals) genieten van het Potten- en Pannenconcert (2+) en van het optreden van Dar(l)ing. Veel kijkplezier!

DONDERDAG 25 MAART

Via onderstaande video’s kun je thuis (nogmaals) genieten van ‘Dans en Beweging (4+)’ en van de optredens van de 5 Jonge Makers en van Elke Vierveijzer met Michiel Wetzer. Veel kijkplezier!

DONDERDAG 1 APRIL

Via onderstaande video’s kun je thuis (nogmaals) genieten van ‘LaToja: Dans lekker mee (7+)’ en van het optreden van Chelsea en Neil Foreman. Veel kijkplezier!

DONDERDAG 15 APRIL

Via onderstaande video’s kun je thuis (nogmaals) genieten van de voorstelling ‘Beschuit met muisjes’ van Noortje Karmakers en het optreden van Brucified.

VRIJDAG 16 APRIL

Via onderstaande video’s kun je thuis (nogmaals) genieten van de workshop ‘TikTok Moves’ (8+) van UC Dance en van Valkenswaard Verhaalt. Veel kijkplezier!

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 09.00 uur. In de weekenden alleen bij een activiteit

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.