Steun jong theatertalent

Voor het 25-jarig bestaan van Theater De Hofnar in 2024 gaan we, net zoals voor het 20-jarig bestaan, een mooie theaterproductie maken voor en door Valkenswaard. We vinden het belangrijk dat jong, lokaal theatertalent de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Dit doen we door speelruimte aan te bieden en ze op allerlei manieren te ondersteunen. 

STEUN JE MEE?

Met een kleine eenmalige donatie vanaf € 1,- draag je bij aan talentondersteuning en het maken van een theaterproductie het 25-jarig bestaan van De Hofnar.

VALKENSWAARDS THEATERPRODUCTIE

We zijn achter de schermen onze eerste stappen aan het zetten om weer een mooie eigen theaterproductie op de planken te zetten. Een jubileumvoorstelling voor Valkenswaard door Valkenswaards talent! Bij meer informatie wordt dit vermeld op deze pagina.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.