Steun jong theatertalent

Valkenswaard, het dorp met een optimaal creatief klimaat voor de opstart van een artistieke carrière. Je kunt je écht geen betere omgeving wensen als jong talent. Theater De Hofnar vindt het belangrijk dat jong, lokaal theatertalent de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Dit doen we door speelruimte aan te bieden en ze op allerlei manieren te ondersteunen. 

STEUN JE MEE?

Met een kleine eenmalige donatie vanaf € 1,- draag je bij aan talentondersteuning. Dit kun je hier doen. Voor theaterseizoen 2019-2020 wordt dankzij jouw bijdrage de voorstelling ‘Valkenswaard, ons bruisend podium!’ van 5 Jonge Makers gerealiseerd. 

WIE ZIJN DEZE JONGE MAKERS?

De Hofnar heeft de Valkenswaardse Kelly van den Boogaard, Neil Foreman, Michiel Wetzer, Anne Wetzer en Erwin Botteram gevraagd om een voorstelling te maken over het pad dat zij bewandelden, de ambities van nu en wat Valkenswaard hierin voor hen betekend heeft. Op 14-jarige leeftijd stonden ze al voor uitverkochte zalen tijdens producties van het Were Di. Maar ook de Fantast, Centrum voor Muziek en Dans, de Harmonieën en vele anderen zorgden voor een podium.

Kaarten bestellen? De voorstelling vindt plaats op 14, 15, 16 en 17 mei 2020.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Gelosten i.v.m. zomervakantie
Vanaf maandag 24 augustus elke werkdag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.