Theatertaxi

NIEUW IN THEATER DE HOFNAR: DE THEATERTAXI

Taxiservice Westerhoven/taxi Valkenswaard en Theater De Hofnar slaan de handen in één. Ouderen en alleengaande theaterbezoekers uit Valkenswaard kunnen rondom theatervoorstellingen gebruik maken van de Theatertaxi. Theatertaxi moet drempel verlagen voor ouderen en alleengaande theaterbezoekers. Voor een vast laag bedrag word je voorafgaande aan de theatervoorstelling opgehaald en naar het theater gebracht. Na afloop van de voorstelling word je weer veilig thuis gebracht.

Zo werkt het:

Tot 2 dagen voorafgaande aan de datum van de voorstelling kun je jezelf aanmelden voor de theatertaxi via de kaartverkoop van De Hofnar. Zij geven je naam, je telefoonnummer, je adres, de datum van de voorstelling en je opstaplocatie door aan de centrale van de theatertaxi*.

Je kunt hierbij kiezen uit de volgende opstaplocaties:

∙ Damianusdreef bij de kinderboerderij ∙ De Belleman, in de bushalte ∙ Martinusplein ∙ De Brouwerij ∙ Dr. Schaepmanstraat, voor de biezerijt ∙ Abeltasmanstraat ∙ Lange voren ∙ Kempenhof, buiten voor de hoofdingang ∙ De Rijt, voor de ingang van het Rodekruisgebouw ∙ Hertog Otto kruising met Hertogin Johanna ∙ De Antonius kerk ∙ Kreijenbeek ∙ Leenderweg bij het benzinestation ∙ Taxandria voor de hoofdingang ∙ De Mariakerk Enkele dagen voor de datum van de voorstelling word je gebeld door de centrale van de Theatertaxi om de tijd en de opstapplaats af te stemmen. De opstapplaatsen zijn allen goed verlicht. De theatertaxi haalt je hier op en zet je voor de deur van Theater De Hofnar af. Een uur na afloop van de voorstelling vertrekt de theatertaxi en word je thuis voor je eigen voordeur afgezet. Indien je op de heenweg ook liever thuis opgehaald wordt (i.p.v. bij een opstapplaats) is dat mogelijk voor een kleine toeslag. De theatertaxi is exclusief voor inwoners van Valkenswaard en Dommelen. De theatertaxi is er speciaal voor ouderen en alleengaande theaterbezoekers. Maar ook andere theaterbezoekers zijn van harte welkom.

Kosten

De Theatertaxi rijdt voor € 4,- per persoon per enkele rit. (dus € 8,- retour). Toeslag voor het ophalen op je eigen adres bedraagt € 2,50 per adres (dus 2 personen op 1 adres is 1 x € 2,50). Je rekent de theatertaxi gewoon af in de taxi bij de chauffeur. Dit kan met pin of contant. De tarieven zijn laag doordat je samen met ander theaterbezoekers reist.

Rolstoelgebruikers

Uiteraard zijn gebruikers van een rolstoel ook van harte welkom in de Theatertaxi. Hiervoor wordt een toeslag gerekend van € 1,50 p.p. * Door je aan te melden voor de theatertaxi ga je ermee akkoord dat je gegevens door Theater De Hofnar gedeeld worden met Taxiservice Westerhoven/taxi Valkenswaard. Je gegevens worden een week na de taxirit permanent verwijdert uit de database van Taxiservice Westerhoven/taxi Valkenswaard. Meer informatie over deze service? Neem dan gerust contact op met de kaartverkoopbalie van Theater De Hofnar via 040-2074020 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.