Rabobank Theatercafé

KOM THEATER PROEVEN

Voorafgaand aan elke theatervoorstelling kunt u genieten van een heerlijk diner in het Rabobank Theatercafé. In seizoen 2018-2019 bieden we wisselende diners aan in samenwerking met Keurslager en traiteur Hans Adriaans. Bij kindervoorstelling kunt u onbeperkt smullen van onze overheerlijk kindermenu.

DINEREN MET EEN GROEP

Het Rabobank Theatercafé is een mooie locatie voor een culinair diner met een grotere groep vrienden of relaties. Wij stellen graag geheel naar uw wens een diner of buffet samen.

RABOBANK THEATERCAFÉ

Bezoekt u geen voorstelling? Ook dan bent u van harte welkom in ons sfeervolle theatercafé. Het Rabobank Theatercafé is dé ontmoetingsplek. Dus brandt u van verlangen om in het bibliotheekboek te beginnen dat u net gehaald heeft, neem dan gezellig plaats in ons theatercafé en bestel een lekker kopje koffie of thee. Wacht u op uw kind die muziekles heeft of wilt u gewoon even bijkletsen met vrienden en vriendinnen, u bent van harte welkom!

STRIPPENKAART KOFFIE & THEE

Voor € 15,- kunt u een 10-strippenkaart kopen voor koffie en thee bij de bar of bij de kaartverkoopbalie. Trouwe bezoekers hebben bij Theater De Hofnar natuurlijk een “stripke” voor, vandaar deze strippenkaart. Heeft u na uw cursus, training of les zin in een kopje koffie of thee, gebruik dan deze strippenkaart in ons Rabobank Theatercafé. Ook bij voorstellingen of andere evenementen in Theater De Hofnar kunt u uiteraard koffie of thee halen op uw strippenkaart.

BORRELEN

Kom gezellig na de voorstelling nog genieten van ons uitgebreide assortiment speciaal bier of een goed glas wijn met een lekker hapje van de borrelkaart. Zo maakt u uw avond compleet na een overheerlijk diner en een leuke voorstelling.

OPENINGSTIJDEN RABOBANK THEATERCAFÉ

Maandag t/m vrijdag: vanaf 8.30 uur Zaterdag en zondag: afhankelijk van activiteiten

ZAKELIJKE AFSPRAAK

Het Rabobank Theatercafé biedt rust en sfeer voor uw zakelijke afspraak buiten kantoor. Wilt u toch liever apart zitten, maak dan gebruik van een van de vergaderzalen op de eerste verdieping of de besloten ruimte in ons Rabobank Theatercafé. Wifi is gratis in het hele pand.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.