Rabobank Theatercafé

Bezoek je geen voorstelling? Ook dan ben je van harte welkom in ons sfeervolle theatercafé. Het Rabobank Theatercafé is dé ontmoetingsplek. Dus brand je van verlangen om in het bibliotheekboek te beginnen dat je net gehaald hebt, neem dan gezellig plaats in ons theatercafé en bestel een lekker kopje koffie of thee. Wacht je op jouw (klein)kind die muziekles heeft of wil je gewoon even bijkletsen met vrienden en vriendinnen, je bent van harte welkom!

STRIPPENKAART KOFFIE & THEE

Voor € 15,- kun je een 10-strippenkaart kopen voor koffie en thee bij de bar of bij de kaartverkoopbalie. Trouwe bezoekers hebben bij Theater De Hofnar natuurlijk een “stripke” voor, vandaar deze strippenkaart. Heb je na jouw cursus, training of les zin in een kopje koffie of thee, gebruik dan deze strippenkaart in ons Rabobank Theatercafé. Ook bij voorstellingen of andere evenementen in Theater De Hofnar kun je uiteraard koffie of thee halen op jouw strippenkaart.

OPENINGSTIJDEN RABOBANK THEATERCAFÉ

Het Rabobank theatercafé elke werkdag geopend vanaf 08.30 uur en in het weekend een uur voorafgaand aan een activiteit.

BIJ VOORSTELLINGEN

Het Rabobank Theatercafé is open voor een drankje voorafgaand en na afloop van een voorstelling of film.

ZAKELIJKE AFSPRAAK

Het Rabobank Theatercafé biedt rust en sfeer voor jouw zakelijke afspraak buiten kantoor. Wil je toch liever apart zitten, maak dan gebruik van een van de vergaderzalen op de eerste verdieping of de besloten ruimte in ons Rabobank Theatercafé. Wifi is gratis in het hele pand.

LICHTCAFÉ

Sinds kort vindt in het Rabobank Theatercafé het LichtCafé plaats. Het LichtCafé is er voor iedereen die in aanmerking komt voor lichttherapie. Het is een aangename, inspirerende plek waar je de dag begint met een juiste portie licht. Terwijl je achter de lichtlamp zit, drink je een lekkere kop koffie of thee. Je leest een krant, kletst wat, of checkt alvast je mail. In het LichtCafé zijn deskundigen aanwezig die je begeleiden tijdens de lichttherapie.

Het LichtCafé is iedere werkdag open van 8:30 tot 10:30 uur bij ons het café. Ook in Eindhoven vind je een LichtCafé. Meer informatie vind je op www.ggze.nl/lichtcafe. 

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

In de kerstvakantie zijn we beperkt geopend.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.