Rabobank Theatercafé

KOM THEATER PROEVEN

Voorafgaand aan elke theatervoorstelling kun je genieten van een heerlijk diner in het Rabobank Theatercafé. In seizoen 2019-2020 bieden we wisselende diners aan in samenwerking met Keurslager en traiteur Hans Adriaans. Bij kindervoorstelling kun je onbeperkt smullen van onze overheerlijk kindermenu.

DINEREN MET EEN GROEP

Het Rabobank Theatercafé is een mooie locatie voor een culinair diner met een grotere groep vrienden of relaties. Wij stellen graag geheel naar jouw wens een diner of buffet samen.

RABOBANK THEATERCAFÉ

Bezoek je geen voorstelling? Ook dan ben je van harte welkom in ons sfeervolle theatercafé. Het Rabobank Theatercafé is dé ontmoetingsplek. Dus brand je van verlangen om in het bibliotheekboek te beginnen dat je net gehaald hebt, neem dan gezellig plaats in ons theatercafé en bestel een lekker kopje koffie of thee. Wacht je op jouw (klein)kind die muziekles heeft of wil je gewoon even bijkletsen met vrienden en vriendinnen, je bent van harte welkom!

STRIPPENKAART KOFFIE & THEE

Voor € 15,- kun je een 10-strippenkaart kopen voor koffie en thee bij de bar of bij de kaartverkoopbalie. Trouwe bezoekers hebben bij Theater De Hofnar natuurlijk een “stripke” voor, vandaar deze strippenkaart. Heb je na jouw cursus, training of les zin in een kopje koffie of thee, gebruik dan deze strippenkaart in ons Rabobank Theatercafé. Ook bij voorstellingen of andere evenementen in Theater De Hofnar kun je uiteraard koffie of thee halen op jouw strippenkaart.

BORRELEN

Kom gezellig na de voorstelling nog genieten van ons uitgebreide assortiment speciaal bier of een goed glas wijn met een lekker hapje van de borrelkaart. Zo maakt je jouw avond compleet na een overheerlijk diner en een leuke voorstelling.

OPENINGSTIJDEN RABOBANK THEATERCAFÉ

Voorlopig gesloten

ZAKELIJKE AFSPRAAK

Het Rabobank Theatercafé biedt rust en sfeer voor jouw zakelijke afspraak buiten kantoor. Wil je toch liever apart zitten, maak dan gebruik van een van de vergaderzalen op de eerste verdieping of de besloten ruimte in ons Rabobank Theatercafé. Wifi is gratis in het hele pand.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Gelosten i.v.m. zomervakantie
Vanaf maandag 24 augustus elke werkdag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.