vr
29 Jan

Veldhuis & Kemper

Zonder Meer.
Dit is niet de verplaatste reguliere voorstelling
De voorstelling van Veldhuis & Kemper die afgelopen mei in Theater De Hofnar zou staan is verplaatst naar 12 oktober 2021. Dat is de voorstelling waarbij het theater weer in een normale volle zaalbezetting staat. Hierover zijn alle gasten ingelicht. Dat is dus een andere voorstelling van Veldhuis & Kemper!

Nieuwe voorstelling 'Zonder Meer.'- kaartverkoop nog niet gestart
Daarnaast gaan Veldhuis & Kemper hoogstwaarschijnlijk op 29 januari 2021 een coronaproof voorstelling in De Hofnar neerzetten genaamd 'Zonder Meer'. Deze is gemaakt voor een kleine zaalbezetting op 1,5 m. Maar op dit moment weten nog niet hoeveel mensen te zijner tijd in de zaal mogen en ook het tijdstip en de toegangsprijs is nog niet vastgesteld. Daarom kan de kaartverkoop hiervoor nog niet starten.

Laat je op de wachtrij plaatsen
Heb je zin om naar de voorstelling 'Zonder Meer.' te gaan en wil je als eerste op de hoogte worden gesteld als de kaartverkoop hiervoor start? Klik dan hierboven op wachtrij.
 

Over de nieuwe voorstelling 'Zonder Meer.':
Veldhuis & Kemper staan te trappelen om te weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden; optreden! (En na maanden thuiszitten, vinden hun vrouwen dat inmiddels ook een heel goed idee.)

De theaterdeuren kunnen links en rechts voorzichtig open en daarom komen de mannen met wat ze zelf noemen een ‘tussenprogramma’: Veldhuis & Kemper, Zonder Meer. En dat is precies wat het is. Een intiem programma met grappige verhalen over deze bijzondere tijd en ruime aandacht voor hun mooiste, liefste én leukste liedjes uit hun eindeloze oeuvre. Meezingen mag dan niet van het RIVM, maar lachen des te harder,  daar zorgen de mannen wel voor.  

Veldhuis en Kemper Zonder Meer is een heerlijk dik uur Remco en Richard en een vleugel, met anekdotes en liedjes is hun puurste vorm. Luchtig, indringend én komisch voor het maximaal aantal toeschouwers dat is toegestaan. Uiteraard op 1,5 meter afstand maar misschien wel dichterbij dan ooit. Geen opsmuk, weinig toeters, nauwelijks bellen, maar zonder meer Veldhuis & Kemper!

 
Genre:
Cabaret
Datum:
vrijdag
29 Jan
Aanvang:
19:15 uur
Prijs:
€ 20,-
Genre:
Cabaret
Datum:
vrijdag
29 Jan
Aanvang:
19:15 uur
Prijs:
€ 20,-

Anderen bekeken ook

Antoinette dans les Cévennes (9+) EXTRA DAGEN
Antoinette dans les Cévennes (9+) EXTRA DAGEN
Film
Vanaf di 03-11-2020
Niet Schieten!
Niet Schieten!
25 jaar Lust en Leed
do 12-11-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.