Sponsors lokale cultuur

SPONSOR VAN DE LOKALE CULTUUR IN DE HOFNAR

Cultuur is diep geworteld in de Valkenswaardse samenleving. Een bruisend dorp met een ongekend groot aantal talenten en gevestigde lokale gezelschappen die een podium verdienen. Onder de noemer ´Uit eigen streek´ programmeert Theater De Hofnar jaarlijks ruim 50 voorstellingen van lokale culturele oorsprong. De Hofnar vindt het belangrijk om gastvrij te zijn en een podium te bieden voor de gevestigde lokale cultuur en beginnende talenten. Met de steun van sponsors draagt het theater bij aan lokale voorstellingen en Valkenswaardse activiteiten en projecten. Sponsors dragen dus niet alleen Theater De Hofnar een warm hart toe, maar ondersteunen vooral de cultuur in Valkenswaard en omgeving. Zo kan De Hofnar bijvoorbeeld de theaterzaal en de techniek tegen een gereduceerd tarief aanbieden aan lokale culturele initiatieven. Zo bieden we onze talenten samen het podium dat ze verdienen.

MEER INFORMATIE OVER SPONSORING

Als sponsor bieden we je een uitgebreid Hofnar sponsorpakket. We bekijken graag samen met je hoe wij kunnen bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Maar als sponsor van De Hofnar en als partner van de lokale cultuur helpen we je daarnaast graag om jouw maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen. Heb je interesse en wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Paul L’Herminez via 040-2074019 of p.lherminez@hofnar.nl. We gaan graag met je in gesprek over wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ALGEMEEN SPONSORPAKKET
  • Vermelding van bedrijfsnaam op het sponsorbord in de hal van het theater en op de tv-schermen in het Rabobank Theatercafé;
  • Vermelding van logo of bedrijfsnaam op de sponsorpagina in de theaterbrochure, op de sponsorbanner/scherm bij alle ‘Uit eigen streek’ voorstellingen en in de sponsorlijst op de website van Theater De Hofnar;
  • Vrijkaarten voor drie geselecteerde professionele voorstelling met ontvangst en borrel;
  • Vrijkaarten voor theatervoorstellingen naar keuze;
  • Vrijkaarten voor drie geselecteerde ‘Uit eigen streek’ voorstellingen;
  • Een korting van 10% op de huur van de vergaderzaal of theaterzaal;
  • Consumptiebonnen vrij te besteden in het Rabobank Theatercafé;
  • Cadeaubonpakketten om weg te geven aan relaties/partners.
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.