Nieuws

Youp van ’t Hek moet voorstelling vroegtijdig beëindigen

Youp van ’t Hek, die op 30 november met zijn voorstelling ‘Licht’ in De Hofnar heeft gestaan, heeft op donderdag 10 december vlak na aanvang van zijn voorstelling Licht in Theater De Willem te Papendrecht zijn show vroegtijdig moeten beëindigen omdat hij onwel werd.

Het gaat inmiddels wel beter met hem, maar niet zo goed dat hij de voorstelling van vrijdag al weer aandurft. Deze voorstelling gaat dan ook niet door, is te lezen op de site van het theater.

Twee artsen keken hem ter plekke na en stelden vast dat zijn toestand niet ernstig was. Toch was hij niet in staat verder spelen. In het ziekenhuis is Van ’t Hek verder onderzocht, maar daar werd de oorzaak niet achterhaald. De cabaretier mocht dezelfde avond weer naar huis.

Vanuit De Hofnar wensen we Youp van ’t Hek heel veel sterkte.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.