Nieuws

WE STAAN IN DE STARTBLOKKEN

Wat hebben we alle artiesten en vooral jou, ons publiek, gemist! We wachten vol energie op het moment dat we iedereen weer mogen ontvangen. En deze dag lijkt steeds dichterbij te komen.

Openen van onze deuren
We staan in de startblokken! Zoals het er nu naar uitziet brengen we, net zoals vorig jaar, deze zomer een uitgebreid filmprogramma, zodat je lekker ontspannen kunt genieten van een middag of avond uit. En hopelijk kun je vóór de zomervakantie ook nog naar enkele te gekke muziek- en cabaretvoorstellingen. Als toetje voor ons verloren seizoen gaan 2 juni a.s. Jack Poels en Peter Pannekoek in de verkoop.

Nieuw theaterseizoen
Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij. We verwachten half juni alle voorstellingen van het nieuwe seizoen kenbaar te kunnen maken op onze website. Komend seizoen brengen we geen brochure uit, maar presenteren we het nieuwe theateraanbod middels een Theateragenda in het Valkenswaards Weekblad, De Schakel en de Kempenaer. Dus houd je brievenbus goed in de gaten!

Goed om te weten; hieronder lichten we een aantal nieuwtjes uit voor komend seizoen.

Tot snel live in De Hofnar!

VOORLOPIG VOL
In de eerste helft van volgend seizoen gaan de voorstellingen, door de huidige coronamaatregelen, niet volledig in de verkoop. Staat een voorstelling op ‘Voorlopig vol’ en wil je er graag naartoe, meld je aan op de wachtlijst via onze website. Zodra we weten of de theaters meer bezoekers mogen ontvangen, wordt iedereen op wachtlijst als eerste door ons persoonlijk benaderd.

HOFNARPAS WORDT FILMPAS
In deze onzekere tijden hebben we samen met de theaterproducenten besloten om de pasprijzen bij theatervoorstellingen af te schaffen. Hierdoor komt de Hofnarpas te vervallen. De Filmpas komt hiervoor in de plaats. Ben je een filmliefhebber dan is deze pas iets voor jou! Lees er meer over op www.hofnar.nl/passen. Deze wijziging geldt ook voor de Vriendenlidmaatschappen.

VRIENDENLIDMAATSCHAP
Ben jij Vriend van De Hofnar? Dan heb je bericht ontvangen dat je lidmaatschap kosteloos is doorgezet naar seizoen 2021-2022, zodat je alsnog van de vriendenvoordelen gebruik kan maken. Zo heb je voor het nieuwe seizoen weer voorrang op het bestellen van kaarten en ben je automatisch filmpashouder. Nog geen vriend? Kijk op www.hofnar.nl/vrienden-van-de-hofnar voor meer info en meld je aan!

NOG GEEN HOFGEZELSCHAP
Door de huidige coronamaatregelen is het vooralsnog niet mogelijk voor ’t Hofgezelschap om samen te komen. Dit is pas mogelijk als we weer met een volle zaal open kunnen gaan. Zodra dit het geval is brengen we alle leden van ’t Hofgezelschap hiervan op de hoogte. We hopen jullie snel in goede gezondheid te zien, ook namens de vrijwilligers Tiny, Els, Nathalie en Jeanette.

VEILIG NAAR HET THEATER
We doen er alles aan om jouw theaterbezoek veilig te laten verlopen. Zodra we weer open mogen hanteren we de maatregelen die op dat moment vanuit de overheid gelden. Meer info over hoe je bezoek aan ons theater eruit ziet? Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina op onze website. Zit je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.