Nieuws

Onze vriend maakte ‘Vlam’ van Johan Goossens mee

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor u bekijken, zodat u vooraf een goede indruk krijgt waar u heen gaat. Deze keer was het de beurt aan Ans Boelens die voor u een kijkje nam bij de voorstelling ‘Vlam’ van Johan Goossens.

In Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle ga ik naar de voorstelling Vlam van Johan Goossens. Op de poster in de hal kijkt hij vriendelijk in de camera. Maar ik zie ook nadrukkelijk 16 in een hoek staan. Die leeftijdswaarschuwing ken ik van films maar niet van cabaret. Dat belooft wat! De nieuwe show van Johan Goossens gaat over het vuur van de liefde, passie en natuurlijk: seks! Als ik dan op mijn kaartje ook nog zie dat ik op rij A zit , wat vermoedelijk rij 1 is, slaat de schrik me om het hart. Als de voorstelling begint stapt Johan Goossens in een bijzondere outfit op het podium. De zaal zit bijna vol met een divers publiek, hij checkt voor aanvang even de leeftijden en de jongste gast blijkt 17 jaar. Er is prettige interactie met het publiek maar mijn schrik was ongegrond, ook op  rij 1 zit ik veilig.

De vaart zit er de hele voorstelling in en hij vertelt in een rap tempo en heel persoonlijk over seks, schaamte en liefde. Het wordt geen moment grof of ongemakkelijk.  Hij wisselt zijn verhalen af met prachtige liedjes en wordt begeleid door Eelco Menkveld op piano. Johan Goossens zorgt voor een glimlach, een schaterlach maar ook voor vertedering en ontroering. De jongen van 17 jaar is vast een hoop wijzer geworden van deze show! Wat mij betreft een geweldig cabaret  voor iedereen van 17 tot 97!

Ans Boelens

 


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.