Nieuws

Onze vriend maakte ‘Shave, Rattle and Roll’ mee

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor u bekijken, zodat u vooraf een goede indruk krijgt waar u heen gaat.
Deze keer was het de beurt aan Edwine die voor u een kijkje nam bij de voorstelling ‘Shave, Rattle and Roll’ van Het Groot Niet Te Vermijden.

Dertig jaar lang doen ze het al….
De mannen van Het Groot. Hilarische acts, komische scènes, geestige parodieën en aanstekelijke muziek.

Ik zie het podium vol staan met spannende instrumenten. Van balalaika tot bombarde.
Percussie, gitaren, toetsen en stemmen komen in vliegende vaart voorbij. En zelfs als het geen instrument is, lukt het deze mannen toch om er geweldige muziek uit te krijgen.

Van hun geestige, zelfbedachte teksten op bestaande muziek krijg ik de slappe lach. En ik blijf lachen om hun acts met muziek uit veel verschillende landen; kleding en mimiek passen daar subliem bij. Ze houden er de vaart in en ik kom ogen en oren te kort.

Dat ik nóg een keertje ga is echt niet te vermijden!

 

 

 

 


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.