Nieuws

Onze vriend maakte ‘Roué Verveer – Op het laatste moment’ mee!

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor u bekijken, zodat u vooraf een goede indruk krijgt waar u heen gaat. Deze keer was het de beurt aan Ans Boelens die voor u een kijkje nam bij de voorstelling van Roué Verveer ‘Op het laatste moment’.

In de volle zaal d’n Herd in Bladel klinkt verwachtingsvol geroezemoes. Het geluid verstomt onmiddellijk als Roué Verveer opkomt. Hij staat ontspannen op het podium, maakt contact met het publiek zonder hen onderuit te halen. Ook de mensen op de eerste rij zijn veilig! De titel van zijn show “Op het laatste moment” doet vermoeden dat de inhoud ook zo tot stand is gekomen. In snel tempo komen zéér actuele grappen voorbij over Donald Trump, Patricia Paay, cultuurverschillen, het huwelijk, opvoeden etc. Zijn Surinaamse roots zijn een terugkerend en vermakelijk onderwerp. Enige zelfspot is hem hierbij niet vreemd. Er zit geen echte rode draad of groot thema in de voorstelling maar het publiek ligt dubbel. Verveers lach werkt ook aanstekelijk, soms grinnikend en soms schaterend vertelt hij zijn verhaal. Hij heeft geen decor nodig, met zijn aanwezigheid en uitbundige gebaren vult hij het toneel! Mooi om te merken dat zijn show niet grof of kwetsend is en toch niets aan scherpte inlevert. Het leven wordt beslist vrolijker na een avond Roué Verveer.

Ans Boelens


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.