Nieuws

Onze vriend maakte ‘Lang verhaal kort’ van Remco Veldhuis mee

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor u bekijken, zodat u vooraf een goede indruk krijgt waar u heen gaat.
Deze keer was het de beurt aan Ans die voor u een kijkje nam bij de voorstelling Lang verhaal kort.

 

“Waar gaat de voorstelling eigenlijk over?” Ik lees nog even het programmaboekje. Over de Bijbel! Die zag ik niet aankomen. Ik ga met enige reserve de voorstelling bekijken in een vrijwel uitverkochte zaal “de Ruchte” in Someren.

Remco Veldhuis heeft geen aanloop nodig, met grote vaart loodst hij ons door de Bijbel. Zijn versie van het Oude en Nieuwe Testament (die hij o.a. de zelfverklaarde Lonely Planet van het leven noemt) bevat afwisselend elementen van sprookjes, horror, blijspel en bouquet reeks. Tussen de Bijbel verhalen door vertelt hij humoristische en ontroerende verhalen over zijn eigen leven. Het loopt in elkaar over en de hele voorstelling vormt een mooi afgerond geheel.

“Een lang verhaal kort” stemt tot nadenken maar doet ook schateren. Remco Veldhuis prikkelt en daagt uit maar schoffeert nergens. Een aanrader voor Bijbel kenners en leken, voor gelovigen en ongelovigen en voor hen die “geloven voor de zekerheid!”


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.