Nieuws

Onze vriend maakte Karsu mee

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor u bekijken, zodat u vooraf een goede indruk krijgt waar u heen gaat. Deze keer was het de beurt aan Edwine die voor u een kijkje nam bij de voorstelling ‘Plays Atlantic Records’ van Karsu.

Karsu, plays Atlantic Records….. en hoe!

Karsu, begenadigd zangeres, boeiende verhalenvertelster en sprankelende persoonlijkheid, bijgestaan door een fantastische band. Met deze ingrediënten kan je avond gewoonweg niet meer stuk!

In de gloednieuwe, kleine, intieme zaal van De Blauwe Kei in Veghel zit het vol.
Vol met verwachtingsvolle gasten voor wie de avond omvliegt.
Want Karsu’s muzikale vertolking van nummers van verschillende bekende artiesten van het platenlabel Atlantic Records is prachtig en gevarieerd. Van jazz, rythm & blues tot soul en rock.

Karsu neemt je mee in haar verhaal over een van de grondleggers van Atlantic Records, Ertegün, die dezelfde Turkse roots als Karsu heeft. Ik heb het gevoel dat ik bij haar thuis ben, zo persoonlijk richt ze het woord tot het publiek.

De nummers van Aretha Franklin, Eric Clapton, Ray Charles en The Rolling Stones brengt ze, samen met haar band op een heel eigen wijze. De bandleden op drums, gitaar, trompet en contrabas krijgen alle ruimte van Karsu om samen met haar muziek te maken en te soleren. Wat een geweldige muzikanten!

Buiten ligt al 5 cm sneeuw. Het wordt een gladde en moeizame autotocht naar huis.
Maar het was het waard want ik heb Karsu gezien!

 

Edwine Rothuizen-Eijken

 

 


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.