Nieuws

Onze vriend maakte ‘Gouwe Ouwe’ mee

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor u bekijken, zodat u vooraf een goede indruk krijgt waar u heen gaat. Deze keer was het de beurt aan Edwine die voor u een kijkje nam bij de voorstelling ‘Gouwe Ouwe’ . 

Als in de eigentijdse Schouwburg Cuyk de gordijnen opengaan, waan ik me al helemaal bij een bekende fastfoodketen. Vanuit achterin de theaterzaal klinkt onverwachts een stem, de voorstelling is begonnen…

De chique en tikje snobistische Ingeborg Elzevier, de hartverwarmende, doodgewone Carry Tefsen en de praatgrage, spirituele Trudy Labij spelen alle drie hun rol met humor en verve! In de herfst van hun leven solliciteren ze alle drie naar een functie in een noodlijdend fastfood wegrestaurant.
Echt ontzettend grappige scenes worden afgewisseld met wat meer serieuze, waarbij muziek de sfeer prachtig versterkt.

De jonge manager, overtuigend gespeeld door Jelle Mensink, stelt alles in het werk om de grand old ladies in toom te houden. Dit geeft een mooie tegenstelling tussen de impulsieve jeugd en de ervaren ouderen.

Een boeiende voorstelling om uitbundig te lachen én om over na te denken.
Gouwe Ouwe, een komedie om van te houden!


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.