Nieuws

Onze vriend maakte Fataal mee

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor u bekijken, zodat u vooraf een goede indruk krijgt waar u heen gaat. Deze keer was het de beurt aan Ans die voor u een kijkje nam bij de voorstelling Fataal ‘Als geweld zinloos is’. 

Fataal de Musical

Heel benieuwd stap ik de Poorterij in Zaltbommel binnen. Een musical gemaakt in de traditie van de Carry Slee musicals die Homemade eerder in de theaters bracht. Fataal is ook al verfilmd en wordt nu als musical vertoond. De zaal is redelijk gevuld en voornamelijk met jonge mensen en hun ouders.

Het decor is eenvoudig en als de spelers opkomen zit ik meteen midden in het verhaal. Spreken en zingen worden afgewisseld en de hele voorstelling wordt door 4 spelers uitgevoerd. Jonge, bevlogen mensen die met hun zang de mensen  aan het lachen krijgen, maar ook heel stil en ontroerd.

Het verhaal gaat over Milan, zijn vriendin, zijn vriend en zijn vader. Milan komt door zinloos geweld in een rolstoel terecht. De spelers hebben soms een dubbelrol maar dat gebeurt op zo’n manier dat het nooit verwarrend wordt.  Behalve het geweld krijgen de relaties tussen de hoofdpersonen en de kracht van de liefde een duidelijke rol.

Er zit vaart in de musical, de spelers hebben prachtige stemmen en het lijkt alsof ze al heel lang met elkaar optreden terwijl dit toch een try out is! Aan het einde van de voorstelling bedanken ze het publiek en zeggen dat ze in de foyer graag met hen in gesprek gaan. Leuk en heel toegankelijk en er wordt na afloop ook veel gebruik van gemaakt.

Woensdag 11 april om 19.30 uur in onze eigen Hofnar. Een mooie, aangrijpende musical met hartverwarmende jonge acteurs om te gaan bekijken en om (klein)kinderen mee naartoe te nemen.

Ans


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.