Nieuws

Onze vriend maakte ‘Burn-out voor Beginners’ mee

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor u bekijken, zodat u vooraf een goede indruk krijgt waar u heen gaat.
Deze keer was het de beurt aan Edwine die voor u een kijkje nam bij de voorstelling ‘Burn-out voor beginners’.

Burn-out voor Beginners, een bron van vermaak!

Vanavond staat de nieuwe show van cabaretier Arnout van den Bossche op het podium. Zijn vorige voorstelling “De Relatiefluisteraar” vond ik geweldig, dus ik ga er eens écht voor zitten. De geestige intro zet al meteen de toon en Arnout heeft vanaf minuut één de lachers op zijn hand. Hij vervolgt in sappig Vlaams zijn verhaal over bronnen van ellende op het werk. Hierbij haalt hij humorvolle voorbeelden aan van zijn werk als gewezen ambtenaar; hilarisch, herkenbaar en verrassend. Hij analyseert, zet strategieën uit en komt met tips en trucs tegen burn-outs. Het publiek denkt enthousiast mee. Zijn bevlogen, verbale geweld ondersteunt hij met enkel een flip-over, stiften en een projectiescherm.

Als er een cursus Burn-out voor Gevorderden komt, ben ik er weer bij. Zeker en vast!


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.