Nieuws

Onze vriend maakte ‘Buitenspel’ mee

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor u bekijken, zodat u vooraf een goede indruk krijgt waar u heen gaat.
Deze keer was het de beurt aan Ans die voor u een kijkje nam bij de voorstelling ‘Buitenspel’ van Ellen Dikker.

Als Ellen Dikker het toneel op komt, klinkt er op de achtergrond gejuich alsof we op de tribune van een voetbalwedstrijd zitten. Ze neemt ons mee in de wereld van het voetbal, waar ze sinds haar zoontje gescout is bij Ajax, een meer dan gemiddelde belangstelling voor heeft.

De show gaat over het belang van succes, hoe hoog de lat mag of moet liggen. Of we met ons allen wel moeten streven om de droomversie van onszelf te worden. Hoe we de spelregels van het leven naar onze eigen hand kunnen zetten. Ze maakt leuke parallellen naar de voetbalwereld die zelfs voor mij als leek héél aansprekend zijn. Ze weeft wijze lessen van haar zoontje door haar show. Voor hem is voetbal –ondanks de grote druk-  nog steeds een spel. Er is interactie met het publiek, de uitkomst van die gesprekjes verwerkt ze naadloos in haar voorstelling en maken het tot een ‘rond’ geheel. Ze zet geweldige typetjes neer die we allemaal herkennen maar die heel geestig uitvergroot worden.

Ellen Dikker speelt met ‘Buitenspel’ haar vijfde theatervoorstelling! Waarom is zij niet bekender? Dat vraagt zij zich af en ik ook na afloop van haar show.

Ans Boelens


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.