Nieuws

VOORSTELLING YENTL EN DE BOER WORDT VERPLAATST

Cabaretduo Yentl en de Boer zijn tegelijkertijd in verwachting van hun eerst kindje. Hierdoor wordt het geplande tournee van de voorstelling ‘Lacrimosa’ van Yentl en de Boer door impresariaat Bos Theaterproducties in z’n geheel omgeboekt naar seizoen 2020-2021.

Via social media bracht het cabaretduo het mooie nieuws naar voren. Je kant het persoonlijke bericht van Yentl en de Boer lezen via het artikel van het Algemeen Dagblad.

De voorstelling ‘Lacrimosa’ zal worden verplaatst naar donderdag 3 december 2020 in Theater De Hofnar. Wil je deze voorstelling bezoeken op de nieuwe datum? Kaarten zijn te bestellen via onze website (nog wel de oude datum). Vanaf 20 augustus is de kaartverkoopbalie weer geopend en zullen alle gasten benaderd worden over de nieuwe datum en de mogelijkheden tot verzetten/annuleren van de voorstelling. 


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.