Nieuws

Verkoop seizoen 21-22 bijna van start

Het programma van seizoen 2021-2022 staat vanaf 17 juni online!
We kunnen je melden dat we bijna van start gaan met de verkoop van het nieuwe theaterseizoen. Het nieuwe theaterprogramma is vanaf donderdag 17 juni voor iedereen te bewonderen op www.hofnar.nl. Zoals je van ons gewend bent, is het een veelzijdig programma met grote namen en beginnende artiesten, diepgaande en inspirerende voorstellingen, cabaretiers om zachtjes bij te grinniken of bulderend bij te lachen, rustige luisterconcerten en muziek waarbij je uit volle borst mee kunt zingen. Om dit bomvolle, nieuwe programma niet aan jou voorbij te laten gaan, vermelden we hieronder de belangrijkste informatie zodat je niets mist!

Vrienden van De Hofnar
Ben je Vriend van De Hofnar? Dan heb je voorrang op het reserveren van kaarten voor de voorstellingen van het nieuwe seizoen. Online kun je dan bestellen vanaf:

  • Donderdag 17 juni vanaf 09.00 uur

Overige gasten kunnen boeken vanaf 21 juni
Iedereen kan vanaf maandag 21 juni om 09.00 uur kaartjes bestellen voor de voorstelling(en) waar je graag heen wilt. In de week van woensdag 23 juni is de Theateragenda te vinden in het Valkenswaards Weekblad, De Schakel en De Kempenaer. Ontvang je deze bladen niet of wil je de Theateragenda eerder ontvangen, dan kun je deze bij De Hofnar ophalen. Of kijk alvast vanaf donderdag 17 juni op onze website voor het hele aanbod.

Geen Vriend van De Hofnar? En kun je niet wachten om ook al op 17 juni kaarten te bestellen voor het nieuwe seizoen? Wordt dan Vriend! Meer informatie vind je op www.hofnar.nl/vrienden-van-de-hofnar/.

Bestellen voorstellingskaartjes 
Bestellen van kaartjes kan via www.hofnar.nl. Voor vragen kun je terecht bij de kaartverkoopbalie van ma t/m vr tussen 13.00 uur – 17.00 uur, bel naar (040) 2074010 tijdens deze openingstijden of kijk op www.hofnar.nl/veelgestelde-vragen/.

Wij wensen je veel plezier met het kiezen van jouw favoriete voorstellingen! We staan vol energie klaar om jou weer te ontvangen in ons theater.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

In de kerstvakantie zijn we beperkt geopend.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.