Nieuws

Val-Val-D’rie Wintereditie | De laatste dagen

Nog een paar dagen en dan is het zover: de eerste wintereditie van het culturele festival Val-Val-D’rie in Theater De Hofnar.
De voorbereidingen zijn in volle gang, waardoor er een mooi programma op u staat te wachten op 24 januari vanaf 13 uur.

Theater De Hofnar heeft een mooi programma samengesteld, verdeeld over drie podia en verschillende minitheaters. Heel veel previews van zowel professionele als lokale artiesten zijn over de hele dag verspreid. Namen als Leon van der Zanden, The Amazing Stroopwafels en Begijn Le Bleu zijn een kleine greep uit de programmering. De lokale pracht wordt onder andere vertegenwoordigd door La Toja, Stichting TOV, Theatergroep Valkenswaard en het Valkenswaards Kamerorkest, stuk voor stuk onmisbaar voor het Valkenswaardse culturele klimaat. Maar natuurlijk is er nog veel meer te zien en beleven, kijk voor het volledige programma hier.

Uiteraard is een cultureel festival niet compleet zonder de nodige drankjes en hapjes. Deze zullen voor de gelegenheid helemaal gericht zijn op de winter.

Kom dus met het hele gezin genieten van muziek, theater, cabaret en kinderactiviteiten in heerlijke winterse sferen!

 


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.