Nieuws

Val-Val-D’rie is uitgesteld

Theater De Hofnar stelt Virtueel Val-Val-D’rie uit naar later dit seizoen

Voor het jaarlijkse Winterfestival Val-Val-D’rie in januari heeft De Hofnar dit jaar een online variant georganiseerd. Helaas hebben we na de persconferentie van dinsdag 12 januari, moeten besluiten het online festival uit te stellen naar een weekend later in dit seizoen.

In de persconferentie werd bekendgemaakt dat de lockdown verlengd wordt t/m 9 februari.Deze verlenging heeft helaas ook gevolgen voor Virtueel Val-Val-D’rie. Van het RIVM mogen de optredens van professionele artiesten in de lockdown wel live gestreamd worden, maar die van lokale artiesten helaas niet. Tevens is het een heel onzekere tijd waarin wij, als Theater de Hofnar, geen enkel risico willen lopen. Naar welk weekend Virtueel Val-Val-D’rie verplaatst gaat worden is nog niet bekend.

Lokale artiesten stonden te popelen
We hadden het online festival heel graag door willen laten gaan, vooral omdat we het verenigingsleven in Valkenswaard zo belangrijk vinden. Ook de lokale artiesten stonden te popelen om weer op het podium te staan en hun optreden te laten zien aan, voor nu, de mensen thuis. De gezondheid van iedereen is nu veel belangrijker en we gaan er met zijn allen een mooie, verlate editie van maken.

Lockdown afwachten
Samen met lokale artiesten zijn we aan het kijken naar een nieuw geschikt weekend om het online festival plaats te laten vinden. Omdat het moeilijk te voorspellen is wanneer   de lockdown voorbij is, wachten we de berichten van de overheid af. Daarna stellen we iedereen graag weer op de hoogte over de nieuwe data van Virtueel Val-Val-D’rie.  


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.