Nieuws

UPDATE CORONAMAATREGELEN

Gisteravond is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat de theaters hun deuren om 17.00 uur moeten sluiten. Dit betekent dat alle films en voorstellingen die in de avonden plaatsvinden niet door kunnen gaan. Heb je kaarten voor een film- of theatervoorstelling binnenkort, dan krijg je vanuit ons hier zo snel mogelijk bericht over.

Overdag blijven we films draaien! Let op: filmtijden kunnen wijzigen. Mocht je al filmkaarten hebben, dan krijg je hier uiteraard bericht over.

We hopen iedereen weer snel in de avonden te kunnen ontvangen!

WE BLIJVEN FILMS DRAAIEN!

Update 2-12-2021

We zijn nu druk bezig om in de ochtenden en middagen films te programmeren! Houd onze website wekelijks in de gaten voor actuele data en tijden.

‘Café Chantant’ opstelling
Vanaf woensdag 8 december is de zaal ook weer in ‘Café Chantant’ opstelling. Een gezellige en veilige stoelindeling met zitjes van elk 2 stoelen. Drankjes mogen mee de zaal in en kun je op een tafeltje voor je neerzetten.

UPDATE 18 DECEMBER

Tijdens de ingelaste persconferentie op zaterdag 18 december werd bekend gemaakt dat er een lockdown komt t/m 14 januari en wij dus ook weer onze deuren moeten sluiten.

Wat betekent dit?
Alle films en voorstellingen die in deze periode gepland stonden gaan niet door. Voorstellingen worden mogelijk verplaatst of geannuleerd. Heb je kaarten voor een voorstelling of film in deze periode, dan hoef je op dit moment nog niets te doen. We vragen je om begrip en geduld. We brengen je persoonlijk op de hoogte.

Heb je nog vragen? Kijk op onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met onze kaartverkoop. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 13.00 uur – 17.00 uur via (040)2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur.

Vanaf 10 jan alleen telefonisch bereikbaar

Rabobank Theatercafé
Op dit moment gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.