Nieuws

Theatertaxi voor ouderen en alleengaande theaterbezoekers

Taxiservice Westerhoven/taxi Valkenswaard en Theater De Hofnar slaan de handen in één. Vanaf 19 september kunnen ouderen en alleengaande theaterbezoekers uit Valkenswaard rondom theatervoorstellingen gebruik maken van De Theatertaxi.

Theatertaxi voor ouderen en alleengaande theaterbezoekers
Steeds vaker krijgen we te horen dat ouderen liever niet naar het theater gaan omdat ze bang zijn om alleen naar huis te moeten. Het parkeren, de donkere weg naar de parkeerplaats, slecht weer en alleen de voordeur openen zijn momenten die als minder prettig worden ervaren na een heerlijk avondje uit.
Door je aan te melden voor de theatertaxi is dit verleden tijd. Voor een vast laag bedrag wordt je voorafgaande aan de theatervoorstelling opgehaald en naar het theater gebracht. Na afloop van de voorstelling wordt je weer veilig thuis afgezet.

Zo werkt het
Tot 2 dagen voorafgaande aan de datum van de voorstelling kun je jezelf aanmelden voor de theatertaxi via de kaartverkoop van De Hofnar. Op de avond van de voorstelling sta je klaar bij één van de afgesproken opstaplocaties of gewoon thuis. De theatertaxi haalt je hier op en zet je voor de deur van Theater De Hofnar af.
Een uur na afloop van de voorstelling vertrekt de theatertaxi en wordt je thuis voor je eigen voordeur afgezet.

Kosten
De Theatertaxi rijdt voor €4,- per persoon per enkele rit.
Toeslag voor het ophalen op je eigen adres bedraagt €2,50 per adres.

Rolstoelgebruikers
Uiteraard zijn gebruikers van een rolstoel ook van harte welkom in de Theatertaxi.

Meer informatie over deze service? Neem dan gerust contact op met de kaartverkoopbalie van Theater De Hofnar via 040-2074020 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.