Nieuws

Theater De Hofnar zoekt een nieuw bestuurslid

Theater De Hofnar is op zoek naar een bestuurslid

Gaat jouw hart sneller kloppen van cultuur en theater en voel jij je sterk verbonden met het culturele klimaat in Valkenswaard? Heb je lange termijn visie én ben je in staat om een helder strategisch plan op te stellen? Dan is Theater De Hofnar op zoek naar jou!

Binnenkort loopt de zittingstermijn voor één van onze bestuursleden af. Daarom zoeken wij een nieuw bestuurslid voor het stichtingsbestuur.
De ideale kandidaat heeft ervaring opgedaan in de podiumkunsten en kan vanuit deze ervaring dienen als klankbord voor de artistieke leiding. Daarbij heb je de taak om de inhoudelijke kant van de missie van Theater de Hofnar te bewaken.  Een netwerk in de sector is voor de uitvoering van deze functie gewenst.
Het bestuur komt 1 keer in de maand bij elkaar.

Het betreft een onbezoldigde functie waarbij je als dank voor je bijdrage vrijkaarten ontvangt voor theatervoorstellingen.

Indien je interesse hebt kun je dit kenbaar maken door een e-mail met korte motivatie te sturen naar bestuur@hofnar.nl

 


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.