Nieuws

Rian Gerritsen vervangt Antje Monteiro in Opvliegers 4

Rian Gerritsen vervangt Antje Monteiro in Opvliegers 4 – Trossen Los

Vorige week maakte Rick Engelkes Producties bekend dat Rian Gerritsen Antje Monteiro vervangt in Opvliegers 4 – Trossen Los!. Antje Monteiro speelde drie theaterseizoenen lang in de succesvolle vriendinnencomedy, maar gaat komend seizoen de rol vervullen van Donna in de musical Mamma Mia!. Rian Gerritsen (afgelopen maanden te zien in de hit-serie De Luizenmoeder) gaat vanaf december 2018 samen met Sandra Mattie, Joanne Telesford en Anouk van Nes in Opvliegers 4 – Trossen los op reis. Rian Gerritse speelt Loes de zus van Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro). Dit keer kiezen de vrouwen, allen in een fase waar ze het liever niet over willen hebben, maar waar onbedaarlijk om gelachen kan worden, voor een reis met een cruiseschip. =

Rian Gerritsen

Rian Gerritsen (1971) is onder meer bekend van de televisieseries ‘Van Speijk’ , ‘Dokter Deen’, ‘Celblok H’, ‘Spangas’ en ‘De Luizenmoeder’ en de films ‘Langer Licht’, ‘De wederopstanding van een klootzak’ en ‘Kidnap’. Na haar afstuderen (Toneelschool Arnhem) speelde ze jaarlijks in meerdere theaterproducties bij onder andere Art&Pro, de Theatercompagnie, Het Nationale Toneel, Theater het Amsterdamse Bos, TG Bloody Mary, Bos Theaterproducties, Suburbia en PS Theater in Leiden. Recent speelde zij in de voorstelling ‘De Vader’. Rian werkte ook veel in het jeugdtheater (Wederzijds en De Toneelmakerij).  Binnenkort speelt ze de hoofdrol in de Italiaanse film ‘Duo piccoli Italiani’ van Paulo Sassenelli.

 


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.