Nieuws

Onze huisrecensente maakte de voorstelling ‘Liften’ mee

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor u bekijken, zodat u vooraf een goede indruk krijgt waar u heen gaat. Deze keer was het de beurt aan Edwine die voor u een kijkje nam bij de voorstelling ‘Liften’ met Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo.

LIFTEN, EEN MUZIKALE KOMEDIE DIE JE NIET MAG MISSEN!

Vanavond ben ik op weg naar Cultureel Centrum De Eendracht in Gemert.
Op het programma staan drie topactrices, die ons meenemen in de wereld van beauty en botox.

Drie dames, drie flessen wijn en één defecte lift……

Noodgedwongen moeten deze dames, die volstrekt vreemden zijn voor elkaar, samen een aantal uren in de lift van een schoonheidskliniek doorbrengen. Heerlijke ingrediënten voor een feel good voorstelling!

Een zangeres op leeftijd en op haar retour, een stewardess op zoek naar de ware liefde en een schijnbaar gelukkige verpleegkundige hebben elk hun eigen verhaal. Erg vaak hilarisch, heel soms tragisch maar vooral levensecht.

Ze stappen ieder om de beurt letterlijk uit de lift in een nieuwe rol als ze hun echte verhaal laten zien én horen. In een decor met verrassende, dynamische lichtbeelden komen ook hun prachtig gezongen nummers goed tot hun recht en versterken de verhaallijnen.

De avond vliegt voorbij, de zaal leeft intens mee, blijft geboeid en geniet net zoals ik, tot en met het onverwachte plot en de grande finale.

Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo: drie prachtvrouwen in een prachtperformance maken dat ik met een blij gemoed naar huis ga.

 

Edwine Rothuizen-Eijken


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.