Nieuws

LichtCafé in Valkenswaard: Liever Licht!

Lichttherapie heeft een gunstig effect op somberheid, depressie en depressie rondom de zwangerschap. Nu de zomer weer voorbij is krijgen veel mensen last van seizoensgebonden klachten; de bekende herfstdepressie.Lichttherapie werkt hier zeer effectief op.  Herken je dit? Dan ben je van harte welkom in het LichtCafé in De Hofnar in Valkenswaard.

Het LichtCafé is er voor iedereen die in aanmerking komt voor lichttherapie. Het is een aangename, inspirerende plek waar je de dag begint met een juiste portie licht. Terwijl je achter de lichtlamp zit, drink je een lekkere kop koffie of thee. Je leest een krant, kletst wat, of checkt alvast je mail. In het LichtCafé zijn deskundigen aanwezig die je begeleiden tijdens de lichttherapie.

Leefstijl
Met lichttherapie zet je onder andere je biologische klok goed. Als je biologische klok een goed ritme heeft, voel je je prettiger. Naast de juiste portie licht in de ochtend zijn er aanvullende opties om de interne klok goed te zetten. Een vast dag- en nachtritme, gezonde voeding, voldoende bewegen en sociale contacten spelen ook een belangrijke rol. Daarom is er naast lichttherapie ook aandacht voor leefstijl in het LichtCafé.

De Hofnar
Je bent van harte welkom in De Hofnar bij het Lichtcafé. Je hebt daarvoor wel een verwijzing nodig van de huisarts, of in behandeling zijn bij GGzE. Het LichtCafé is iedere werkdag open van 8:30 tot 10:30 uur in De Hofnar 10 in Valkenswaard. Ook in Eindhoven vind je een LichtCafé. Meer informatie vind je op www.ggze.nl/lichtcafe


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.