Nieuws

Interview met Nienke Plas

Nienke Plas is comedian en wordt door velen gekroond tot ‘de grappigste vrouw van Nederland’. Haar bekendheid ontstond op 3 mei 2016, nadat haar video op Facebook viral ging. Binnenkort komt ze met haar uitverkochte voorstelling  ‘Van de hak op de tak’ naar Theater De Hofnar.

Ben je klaar voor je theaterdebuut?  
“Ik ben er zo goed als klaar voor. De laatste dingen worden nu gedaan voordat ik met de try-outs begin. Hoe dichter we bij het begin komen, hoe minder spannend ik het vind. Ik had verwacht dat ik het heel spannend zou vinden. Ik heb het gevoel dat we er wel komen.”

Waar gaat de voorstelling over en waarom wilde je deze voorstelling maken?
“Het zijn verhalen die vertellen wie ik ben. Alles speelt zich af voor ik filmpjes ging maken, hetgeen wat mensen nog nooit van mij gezien en gehoord hebben. Ik vertel alles kriskras door elkaar, van de hak op de tak. Ik wil al van jongs af aan graag het theater in. Toen ik begon met video’s ontdekte ik dat ik het heel leuk vind om komedie te maken. Toen de fanbase groeide begon het te kriebelen: misschien kan ik het ook eens live doen en komen al die kijkers dan naar de zaal. Ik kan het natuurlijk ook in een video vertellen, maar het theater heeft altijd een speciaal plekje in m’n hart gehad. Als kind heb ik bij het Nederlands Kindertheater gezeten. Nu ik de voorstelling aan het monteren ben sta ik in een klein zaaltje met m’n regisseuse en technicus er over te sparren alsof ik verliefd ben.”

Waarom moeten mensen komen kijken?
“Het is leuk voor mensen die mij kennen om meer over mij te weten te komen. Voor de mensen die mij niet kennen is het leuk dat ik ze iets kan vertellen en vermaken. Dat is toch een kaartje en anderhalf uur zitten waard?!”

 


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.