Nieuws

‘Imagine’ nieuwe nummer 1 TOP 2000

Imagine van John Lennon is de nieuwe nummer 1 van de Top 2000 op Radio2. Het lied uit 1971 kreeg meer stemmen dan Bohemian Rhapsody van Queen en Hotel California van de Eagles. Het is de eerste keer dat Imagine tot lijstaanvoerder is verkozen.

Afgelopen jaar was Imagine nog de nummer 38 van de lijst met mooiste nummers allertijden, maar in de week na de aanslagen in Parijs lichtte de status van de song als mondiale vredeshymne opnieuw op. De aandacht voor de pianist die de ballade van John Lennon uitvoerde voor de poort van het getroffen theater Bataclan werd gevolgd door een top 10-klassering in de iTunes-hitlijst én een Nederlandse oproep op sociale media: stem Imagine naar de eerste plaats in de Top 2000.

 


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.