Nieuws

Onze huisrecensent ging voor u naar Tigre Blanco

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor u bekijken, zodat u vooraf een goede indruk krijgt waar u heen gaat. Ditmaal ging onze kersverse recensent Ans op pad naar Oss om een voorstelling van Tigre Blanco te bezoeken:

Tijdens de brochurepresentatie van de Hofnar maakte ik kennis met Tigre Blanco. Mooie, een beetje rauwe muziek maar ik kon het niet helemaal plaatsen in een genre.  Dus vol verwachting ga ik naar de Lievenkamp in Oss.

Na de voorstelling kom ik tot de conclusie: Tigre Blanco past niet in een hokje!

De band speelt het klaar om een redelijk grote theaterzaal om te toveren tot een intieme bar. Het decor, de kleding, de belichting zorgen voor een bijna mysterieuze, broeierige sfeer. Iets ouderwets ‘circus’ achtigs.  De muziek varieert van blues tot western, van rock & roll tot Spaanse klanken. De muziek, het gitaarspel, de rauwe stem van de zanger Quintijn Lohman vermengd met de warme klanken van de zangeres Katrien vd Camp zorgen voor een muzikale verrassing. Er zitten diverse originele elementen in de voorstelling zoals dans en een gedicht. Het is –door de eigen geschreven teksten- niet alleen mooi om naar te luisteren maar zeker ook om naar te kijken.

21 januari komen ze bij de Hofnar. Hooggeëerd publiek, komt dat horen en zien!


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.