Nieuws

Heel Brabant Spreekt: de deelnemers zijn bekend!

Op 10 en 12 januari jongstleden zijn de auditierondes voor Heel Brabant Spreekt geweest. Uit de 29 sprekers zijn de 9 sprekers geselecteerd voor de voorrondes in februari, maart en april.
Remco Claassen vertelt u persoonlijk hoe het proces van selectie tot stand is gekomen: 

Zelden zo veel problemen gehad met iets zo luxe als een overdaad aan talent. Maar het ei is gelegd. Hieronder vind je de lijst met de 9 finalisten. Van de, in totaal 29 echt Brabantse, deelnemers hadden we er direct 6 waarvan de voltallige jury direct zei, “Daar willen we absoluut meer van zien”. Daarna volgde er een enorme strijd voor de laatste 3 voorronde tickets. Minstens 12 kandidaten scoorden meer dan een 8 gemiddeld. Stuk voor stuk mensen die een mooie toekomst kunnen hebben op de bühne. We hebben gekeken naar beïnvloedingstechnieken, humor, inhoud, inspiratiefactor en podiumvrijheid. De algemene opdracht voor de jury was, “Zou je geld willen betalen om deze kandidaat nogmaals te kunnen zien optreden”.

Tenslotte zie je nog 4 reserves die, naast een eervolle vermelding en de gratis deelname aan alle masterclasses, de ondankbare taak hebben om paraat te zijn mochten er finalisten ‘niet opdagen’.

De samenstelling en volgorde van de 3 battles op de voorronde avonden worden binnenkort bekend gemaakt. Houd internet in de gaten en wacht bovendien niet te lang met het boeken van je tickets. Ze vliegen als warme broodjes over de toonbank!

Namens de jury van de auditierondes een dik applaus voor de 9 finalisten.

Remco Claassen

Geselecteerde sprekers voor de voorrondes:

– Niek Beukema
– Johan van Genechten
– Jeroen Gort
– Ineke Hurkmans
– Janneke Meijers
– Leroy Naarden
– André Oomen
– Jan van Poppel
– Roel de Werdt

De reservesprekers zijn:

– Stefan van Happen
– Wilfred van der Meer
– Janneke Stielstra
– Frank Verberne


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.