Nieuws

GEEN VOORSTELLING, DE PODCAST NU ONLINE

Als de theaters leegstaan, dan doet de eigenzinnige Eindhovense theatermaker Suzanne van der Horst toch gewoon geen tournee?

Suzanne werkte de hele theaterluwe lente aan ‘Geen voorstelling, de podcast’. Een zesdelige audiovoorstelling over de verbeelding die zich niet laat temmen door een lockdown, maar juist fantastische vormen aanneemt.

Geen voorstelling, de podcast staat vanaf nu online!

Geen voorstelling, de podcast. Een zesdelige oorprikkelende podcast van een voorstelling waar je bij had moeten zijn van Suzanne van der Horst. Luister ‘m via www.suzannevdhorst.nl of hieronder via Spotify.


Idee, tekst, uitvoering: Suzanne van der Horst
Dramaturgie en meer: Thomas Lamers
Geluid: Frank Sens (Y’skid)
Met dank aan: Bram Jacobs, Vincent van der Horst en Ankie de Turck

Mede mogelijk gemaakt door Parktheater Eindhoven, Theater aan de Parade ’s-Hertogenbosch, Theaters Tilburg, Chassé theater Breda, Het Speelhuis Helmond, Theater De Hofnar Valkenswaard en bijna 70 donateurs op voordekunst.nl

OVER SUZANNE
Suzanne van der Horst (1977) is theatermaker en schrijver uit Eindhoven. Ze maakte eerder theater voor Theaterfestival Boulevard, Festival Cement, Productiehuis Brabant en Plaza Futura en ze was columnist bij het Eindhovens Dagblad.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.