Nieuws

GEEF JIJ ONS JOUW STEM?!

Theater De Hofnar is geselecteerd om mee te doen aan de Rabo ClubSupport! Geef jij ons jouw stem?!

WAT IS DE RABO CLUBSUPPORT?

Met Rabo ClubSupport viert De Rabobank samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft de coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Mensen samenbrengen, talenten benutten dat is waar Theater De Hofnar goed in is!

WAAR BRENG JE JOUW STEM AAN UIT?

Aan het KROOST-festival Valkenswaard!

Een gratis festival voor het gezin, georganiseerd door alle medegebruikers van het pand De Hofnar (Bibliotheek De Kempen- Centrum jeugd en gezin- Centrum voor Muziek en Dans- Cordaad welzijn- Cultuurcoaches Valkenswaard- GGD- Theater De Hofnar- Zuidzorg) Gezamenlijk laten wij deze dag zien wat er allemaal te beleven en te ontdekken is in De Hofnar voor kinderen van 2 tot 15 jaar met als doel kinderen in aanraking te brengen met cultuur.

DUS STEM OP ONS!
En help ons het KROOST-festival nog meer op de kaart te zetten! Stemmen kan tot en met 11 oktober via www.rabo-clubsupport.nl/de-kempen/stemmen


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.