Nieuws

Feestelijke onthulling seizoensbrochure

Op dinsdag 19 april heeft De Hofnar het uitkomen van de nieuwe theaterbrochure weer feestelijk gevierd tijdens de Brochurepresentatie. Te gast waren de Vrienden van De Hofnar, sponsoren en genodigden.
De dansers en danseressen van UC Dance openden samen met zanger Brian Timmermans de avond met een spectaculaire blacklight-act. De dames van LOS Muziektheater hadden een heerlijke interactie met het publiek, Tigre Blanco nam het publiek mee naar een nachtelijk drank bacchanaal en de Brabantse cabaretière Christel de Laat had de lachers op haar hand.

Nieuw dit theaterseizoen zijn de Theatercolleges. Een unieke combinatie van leren, inspireren en plezier. Zo zal André Kuipers een Ruimtevaartcollege gaan geven en Remco Claassen gaat op zoek naar ‘De Gaafste Spreker van Brabant’ tijdens 3 voorrondes en een grande finale. Ook nieuw zijn de Toptalenten. Tijdens vier speciaal geselecteerde TOPTALENT-voorstellingen krijgt het publiek de kans om de aankomende topcabaretiérs te zien. Deze TOPTALENTEN zijn: LOS Muziektheater, OLDENOSBORN, Thijs van de Meeberg en Christel de Laat. Ook in 2016-2017 gaan we door met de speciale avonden voor vrouwen met drie heerlijke Ladies Nights!

Natuurlijk biedt De Hofnar ook komend seizoen weer een podium aan meer dan 31 Lokale Pracht voorstellingen, waaronder de musical ‘OLIVER!’ van Scholengemeenschap WereDi en Andy Marcelissen komt wegens groot succes gelukkig weer naar De Hofnar.

Aan het einde van de presentatie heeft UC Dance op feestelijke wijze de nieuwe brochure onthuld. Al met al een mooie avond, die in het Rabobank Theatercafé nog tot in de late uurtjes is doorgegaan.

Bestelt u voor 1 juni kaartjes voor seizoen 2016-2017, dan dingt u mee naar fantastische prijzen: een 3-daags hotelarrangement aangeboden door TUI, een prachtige fiets mogelijk gemaakt door Berry Bikes en Louis Verwimp, een actief dagprogramma voor 4 personen aangeboden door Rofra en tot slot 100 keer een hapjes etagère voor 2 personen in het Rabobank Theatercafé.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.