Nieuws

Feestelijke brochurepresentatie De Hofnar

Maak het mee in De Hofnar!
Gisteravond, woensdag 22 april, heeft De Hofnar het uitkomen van de nieuwe theaterbrochure weer feestelijk gevierd tijdens de Brochurepresentatie. Te gast waren de Vrienden van De Hofnar, sponsoren en genodigden. De avond werd gepresenteerd door Leon van der Zanden, die met heerlijke interactie met het publiek de avond aan elkaar praatte.  Maurice Hermans gaf samen met zijn pianist een voorproefje van zijn nieuwe theatershow ‘Zo’n Toon’, een hommage aan zijn vader Toon Hermans. Bert Gabriëls had de lachers op zijn hand met zijn Vlaamse humor. Hij bracht stukjes uit zijn cabaretprogramma ‘Van mij mag het’. Jurrit de Bode en Bas Marée van Andermans Veren Live brachten mooie liedjes uit hun nieuwe theaterprogramma ‘Er is altijd een derde’. Liedjes van Herman van Veen, Brigitte Kaandorp en verzoeknummers uit het publiek.

Directeur Pieter Oostveen vertelde vol enthousiasme over het nieuwe theaterprogramma en de bijzonderheden voor 2015-2016. Zo worden er komend seizoen 41 filmhuisfilms gedraaid en zijn de voorstellingen naar beleving ingedeeld. De Hofnar is samen met een groep enthousiaste vrijwilligers ’t Hofgezelschap gestart, een theaterclub voor “alleengaande” theaterliefhebbers. Voor iedereen die liever niet alleen naar een voorstelling gaat. Voorzitter van het Vrienden van De Hofnar-bestuur Robert Mertens, heeft de laatste nieuwtjes van de Vriendenstichting gedeeld. Aan het einde van de presentatie heeft het publiek gezamenlijk de cover van de brochure ‘gemaakt’ en is de cover onder het vallen van vele ballonnen onthuld. Al met al een mooie avond, die in het Rabobank Theatercafé nog tot in de late uurtjes is doorgegaan.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.