Nieuws

Feestelijk moment voor theaterclub ’t Hofgezelschap

Afgelopen zomer bereikte de theaterclub voor alleengaande theaterbezoekers haar 75steaanmelding. Afgelopen vrijdag 21 september werd onder het genot van een kopje koffie/thee en een speciale taart deze mijlpaal gevierd. Samen met de aanwezige Hofgezelschapleden werd een bezoek gebracht aan de theatervoorstelling KUNST & KITSCH met o.a. Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper.
Inmiddels is het aantal alweer gegroeid naar ruim 85 leden! De leden zijn enthousiast en het leden aantal groeit dan ook snel. Initiatiefnemers Nathalie Lakeman, Tiny Donkers, Jeanette Hogenkamp en Els Verdonck zijn enthousiast en zijn blij om te zien hoe de hofgasten genieten van de theateravonden.

Theaterclub ’t Hofgezelschap is speciaal opgericht voor theaterliefhebbers die liever niet alleen een voorstelling bezoeken. Interesse? Kijk dan hier.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.