Nieuws

Onze recensente maakte Karin Bruers mee

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor u bekijken, zodat u vooraf een goede indruk krijgt waar u heen gaat. Deze keer was het de beurt aan Ans die voor u een kijkje nam bij de voorstelling ‘Bruers haalt uit’ van Karin Bruers en Nol Havens. 

BRUERS HAALT UIT

Op de poster die de voorstelling aankondigt, staan Karin Bruers en Nol Havens in ‘gehavende’ toestand. Dat belooft wat. Als ik de voorstelling in Gemert in de Eendracht ga bekijken, begint de voorstelling met een soort van vechtscène!

Het is de eerste voorstelling waarin Karin Bruers en Nol Havens samenwerken. Twee Brabantse vakmensen met elk een andere achtergrond. Met haar ‘malse’ Tilburgse accent weet Bruers de zaal aan het lachen te krijgen.

De rode draad door de voorstelling is het ‘uithalen’ naar alles en iedereen. Iets zien, horen, merken en er niet aan voorbij gaan, maar er vól in! Bruers vertelt in een rap tempo over haar jeugd, haar moeder, haar kijk op seks en relaties en haar ergernissen. Nol Havens lijkt het van een afstandje te bekijken, hij ondersteunt, sust en relativeert. Al met al een bijzondere combinatie. Als Nol Havens zingt denk ik bij elk liedje: “O ja” en ik niet alleen want de hele zaal zingt mee.

Ik heb genoten van de voorstelling: een mooie mix van soms keiharde humor over herkenbare situaties afgewisseld met mooie ontroerende verhalen.

 


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.