Nieuws

Repetitie Hotel De Grote L is begonnen!

De eerste repetitiedag van Hotel De Grote L is een feit! Gisteren is de cast met onder andere Theun Plantinga, Alexander Brouwer en Robin van den Heuvel begonnen aan de nieuwe musical. De voorstelling is gebaseerd op het bekroonde boek van Sjoerd Kuyper, ook bekend van de Robin-boeken en ‘O rode papaver’.

Deze gloednieuwe jeugd- en familiemusical is te bewonderen op zondag 28 februari in De Hofnar. De voorstelling zit vol humor met ongewone, vreemde en absurde situaties waar Kos, een dertienjarige jongen, mee te kampen krijgt. Deze jeugdvoorstelling is voor iedereen van 10 jaar en ouder.

In het verhaal krijgt de vader van Kos een hartaanval, waardoor Kos het hotel van zijn vader moet runnen. Kos komt erachter dat zijn vader schulden open heeft staan en probeert het hotel te redden door mee te doen aan een Miss Verkiezing. Zijn gekke zussen, het meisje waar Kos verliefd op is en de kans om tijdens de Miss Verkiezing mee te kunnen doen aan een proeftraining bij een beroemde voetbalclub maken het voor Kos niet gemakkelijk.

Op 14 februari gaat deze voorstelling in première in Hoofddorp bij theater De Meerse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.