Nieuws

Corona update 14 december

Daar gaan we weer… De theaters moeten weer dicht en dit keer voor 5 weken. We balen hier verschrikkelijk van, omdat wij als theater ons zo goed aan alle regels houden. Deze uitkomst van de extra persconferentie met strengere maatregelen was echter niet meer te voorkomen nu de besmettingscijfers bleven oplopen en we begrijpen dat de overheid deze maatregelen heeft moeten nemen.

We zijn dus weer genoodzaakt om alle filmvertoningen en theatervoorstellingen te annuleren, tot en met 19 januari. Heb jij kaarten voor een filmvertoning? Dan ontvang je morgen een mail vanuit ons om je kaarten op gewenste wijze te annuleren: digitaal tegoed of bankrekening. Heb je kaarten voor een theatervoorstelling? We laten je per mail zo snel mogelijk weten of we voorstelling annuleren of verplaatsen. Bedankt voor je geduld!

We blijven op werkdagen bereikbaar tussen 13.00 uur – 17.00 uur via (040)2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

We hopen jullie na deze sluiting allemaal weer snel te mogen ontvangen. Houd je alsjeblieft aan de regels, zodat de zorgmedewerkers niet nog meer belast worden en wij en vele anderen snel weer open kunnen!


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m 28 april. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Maandag 26 en dinsdag 27 april zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.