Nieuws

Cast-wissel ‘Snowden’

Wegens een buitengewone film-kans voor Egbert Jan Weeber zal de rol van Edward Snowden in het toneelstuk SNOWDEN worden gespeeld door Cas Jansen. De voorstelling SNOWDEN zal op 12 februari 2016 te zien zijn in De Hofnar.

Biografie Cas Jansen
Cas Jansen zal vanaf 2 september naast onder andere Manuel Broekman en Kim Pieters te zien zijn in één van de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse serie MEIDEN VAN DE HERENGRACHT, de Nederlandse versie van de Amerikaanse televisie hit LIPSTICK JUNGLE. De afgelopen jaren was hij te zien als Vader Sep in mega succesvolle familiefilms MEES KEES, MEES KEES OP KAMP en MEES KEES OP DE PLANKEN. Alle drie de films trokken meer dan een half miljoen bezoekers naar de bioscoop. Tevens speelde hij Doctor Vink in de filmhit WIPLALA! Op het witte doek is Cas Jansen verder te zien geweest in grote rollen in VOLLE MAAN, ALL STARS, DE DOMINEE, VET HARD en DE HEL VAN ’63.

Op televisie speelde hij in series als ALL STARS, SPOORLOOS VERDWENEN, LUIFEL & LUIFEL, S1NGLE en ’T SCHAEP MET DE VIJF POOTEN.

 


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.