Nieuws

BRING-A-FRIEND FIM UNCHARTED

Wij vinden het zo ontzettend leuk dat we weer volledig open zijn en er weer films gedraaid kunnen worden. Het filmaanbod van De Hofnar is nog niet bij iedereen bekend, daarom hebben we voor jullie een leuke Bring-a-friend actie. Dus neem je vriend, vriendin of kennis mee naar de film ‘Uncharted'(12+) en bestel 2 filmkaartjes voor de prijs van één!

Hoe werkt de actie?
Bestel via www.hofnar.nl/film filmkaarten (max 2 p.p.) voor de film Uncharted, voer de actiecode #FRIEND2 in via het dropdown menu (stap 2 bestelproces) en je kunt 2 kaartjes voor de prijs van één bestellen.

Over de film

In Uncharted, een film gebaseerd op een van de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden, maken nu ook filmkijkers kennis met de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) tijdens het eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). In dit spectaculaire actie-avontuur maken zij een gevaarlijke reis rond de wereld op zoek naar ‘de grootste schat die nooit is gevonden’ en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.