Nieuws

Bijgeboekte voorstellingen!

De voorstellingen Verbindt, Verleidt, Verrast van MAAS en Three Wise Men met o.a. Frank Roberscheuten zijn bijgeboekt! De muzikale pracht in Theater De Hofnar wordt versterkt door deze geweldige voorstellingen.

MAAS bestaat uit een vijftal muzikanten uit verschillende muziekwerelden en neemt u mee in een reis door de tijd van muzikale stromen. U wordt meegenomen in de twee werelden van klassieke muziek en popmuziek. Met hun muziek, zang en anekdotes maakt MAAS de reis overdonderend. Voor meer informatie over MAAS, klik hier.

Three Wise Men bestaat uit een internationaal jazztrio, waarvan de drummer afkomstig is uit Valkenswaard. Het is een swingend jazzconcert waar samenspel, improvisatie, virtuositeit en show elkaar afwisselen. Het akoestisch spelen maakt het concert bijzonder. De uitvoering is perfectie, met plezier en een muzikaal hoogte punt voor vele beschouwers. Voor meer informatie over de Three Wise Men, klikt hier.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.