Nieuws

BIJGEBOEKT: Verrèkus Lache

Op vrijdag 19 juni komt het trio ‘Verrèkus Lache’ naar De Hofnar! Verrèkus lache is een collectief van drie professionele Brabantse tonpraters. Berry Knapen, Boy Jansen en Sem van den Borne zijn humoristen in hart en nieren. Zij staan dit keer niet als tonpraters op het podium, maar zetten gezamenlijk de te gekke cabaretvoorstelling ‘Vers Opgewarmd’ neer.

Deze drie toppers hebben allemaal hun sporen verdiend, met name als solisten. Nu steken ze de koppen bij elkaar om een hilarische avond voor u te creëren. Een vleugje tonpraten, een theelepeltje stand-up, een snufje sketches en een paar druppels absurdisme bezorgen u een fantastische avond vol humor! Geen pretenties of diepe boodschappen, maar gewoon verrèkus lachen! Wie wil dat nu niet?

Klik hier voor het bestellen van kaarten.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.